Nu är bröllopsplanerna igång :) I veckan satte vi ett datum, bokade kyrka och präst. Det blir den 18 augusti i Fors kyrka och självklart är det kära Karin som kommer att viga oss (helt underbart att hon ställer upp för oss!).
Det jobbiga är att jag först tänkte att allt är lugnt tidsmässigt, det är ju faktiskt drygt ett halvår kvar, men med vissa saker börjar det faktiskt bli lite bråttom. Inbjudningarna ska ut i god tid innan (helst typ nu) och vi är långt ifrån klara med gästlistan. När det gäller klänning till mig så läste jag på nätet att det kan vara 3-4 månaders leveranstid och därefter ska ju klänningen sys in/ut/upp och det tar sin tid. Lokal för festen efteråt är också fortfarande ett mysterium. Men, men.. Allt kommer säkert att lösa sig, handlar bara om att ta tag i en del saker med en gång :)
Idag har vi haft våra föräldrar över på middag för att börja prata om bröllopet och jag är riktigt nöjd med maten jag fick till. Bjöd på 2-rätters middag med en aptitretare innan maten. Så till champagnen vi inledde kvällen med blev det ugnsrostad baguette med färskost-aivar till. Därefter blev det fläskfilé, klyftpotatis, rotfrukter, beanaise och tzatziki med rödvin till. Efterrätten blev en chansning, i och med att jag aldrig gjort den förut, glace au four som blev riktigt smarrig. Dessutom kom vi en liten bit i planeringen så är riktigt nöjd med kvällen :)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar